Konzultáció

Amennyiben hatékonyabbá és biztonságosabbá szeretnéd tenni az edzéseidet, akkor egy egyedülálló konzultációs lehetőséget ajánlok Neked velem, Nagy Kornéllal. Gyógytornász-fizioterapeuta, funkcionális szemléletű edző, erőemelő edző és versenyző vagyok. Segítek Neked megoldani, illetve lehetőség szerint elkerülni a sérüléseket/fájdalmakat, valamint növelni a teljesítményed.

Az alábbi dolgokban tudok segíteni: 

 

  • Állapotfelmérés, mozgással kapcsolatos problémák feltárása, edzéskörülmények optimalizálása
  • Mozgásminták tökéletesítése a sérülésmegelőzés és a teljesítményfokozás jegyében 
  • Személyre szabott edzéstervezési szempontok felállítása a folyamatos fejlődéshez
  • Korrekciós gyakorlatok edzéstervbe emelése és azok betanítása

Segítek hatékonyabbá és biztonságosabbá tenni az edzéseidet! 

HelyszínA szolgáltatás személyesen Vácon privát edzőtermemben és online is igénybe vehető. Én amennyiben lehetséges a személyes verziót ajánlom, de az online is hatékony.

Idő: Az első alkalom 90 perc, az esetleges kontroll alkalmak hossza pedig 60 perc. Közösen egyeztetett időpontban történik hétköznap vagy akár hétvégén.  

 

Minél előbb jelentkezel, annál előbb tudjuk elkezdeni a közös munkát! 

Gyakran felmerülő kérdések: 

 

Mitől személyre szabott a konzultáció, biztosan mindenkinél ugyanazt a sémát használod? 

 

A legtöbb sport nem túlzottan bonyolult, ahogyan a legtöbb mozgás sem. Azonban az ember végtelenül összetett és ez teljesen lehetetlenné teszi, hogy mindenkinél ugyanazt a módszert vagy sémát tudjam használni. A siker titka a személyre szabottság.

 

Nem volt értelme felkeresni, elveszik a befektetett pénz?

 

Biztos vagyok abban, hogy amikor megkeresel engem, akkor változtatni, fejlődni akarsz, vagy valami probléma, fájdalom akadályoz. Igaz? 

Mivel kétirányú a kommunikáció, ott vagy velem szemben, ezért folyamatosan tudjuk úgy alakítani a konzultációt, hogy érdemi irányba tereljük, és rátaláljunk arra, hogy mi a következő lépés, lépések azzal kapcsolatban, amivel megkerestél. A cél, hogy segítsek az edzéseidben. Ha ezután is úgy érzed hogy mégsem tudtam Neked segíteni akkor visszakérheted a pénzt. 100%-os pénzvisszafizetési Garanciát vállalok.   

 

Jókat mondasz, de nem tudom használni őket, mert nem tudom beilleszteni az életembe a gyakorlatokat, nincs ennyi időm. Rám akarsz erőltetni valamit, amit én annyira nem akarok. 

 

A konzultáción a legjobbat akarom Neked és ennek értelmében alakítok mindent, viszont csak az a stratégia ér bármit, amit el is kezdesz használni. Természetesen tudok kompromisszumos megoldásokat is javasolni, amennyiben túl sok munka lenne az eredeti javaslatommal, de azt is tudnod kell, hogy pont azért keresel fel, mert fejlődni, változtatni akarsz. 

A legrosszabb az, amikor látom, hogy rájön a sportoló, hogy: “Ezzel melózni kell”.

Pedig ez egyértelmű, hiszen minden változás munkával jár. Akkor keress meg, ha tudod is vállalni, hogy teszel a magad sikeréért!

 

Még nem kezdtem el edzeni, érdemes akkor is felkeresni? 

 

Igen! Mindig sokkal könnyebb nulláról jól felépíteni mindent, mint a már berögzült rossz mintákat és szokásokat korrigálni. Spórolj időt magadnak!

 

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatást?

A következő lépés, hogy:

  1. Jelentkezz! Ennek ára: 35.000ft (minden további alkalom 25.000ft)
  2. Majd telefonon vagy e-mailben megkereslek és egyeztetjük az időpontot. 
  3. Küldeni fogok egy kérdőívet, amit minél alaposabban tölts majd ki, hiszen én ez alapján már elkezdem majd a munkát. Felkészülök a konzultációra!
  4. A tanácsadáson jobbá tesszük az edzéseidet. Stratégiát találunk ki azzal kapcsolatban, amivel megkerestél. Ezután önállóan dolgozol a megvalósításon a kitalált stratégia mentén.

A konzultációról mondták:

Teljes mértékben megvagyok elégedve a szolgáltatással. 💪🤗

Amielőtt felkerestem  Kornélt, több gyakorlat végrehajtás közben is fájdalmat éreztem.

A konzultáció alatt átbeszéltuk ezeket a problémákat, majd felmértük mik lehetnek a kiváltó tényezők.

Ezután minden problémára megnéztuk mi a megoldást. 

A konzultáció végén dekumentáltuk a problémákat illetve a megoldási terveket, gyakorlatokat, technikákat.

+ mindezek után segítségemre volt más a spotággal kapcsolatos kérdésekben is amiért külön köszönet 🙏

GÁBOR


Nagyon elégedett vagyok Kornél szolgáltatásával, mert olyan kérdésekre kaptam érthető és gyors választ, amik már több szakembernek okoztak fejtörést és ezzel hosszú, költséges keresgélésnek valamint stagnálásnak vetett véget. Rögtön átbeszéltük a megoldást is és kész tervvel jöttem el a konzultációról. Röviden: Pontosan azt kaptam, amiért mentem és amit ígért. Bátran ajánlom mindenkinek!

 

RUDOLF

Na először is amit yt-on láttam mar az nagyon szimpatikus volt amit képviselez és a sérülésmegelőzést elsődlegesnek tartod.
Már a megkeresés eléjetől közvetlen voltál és talán ha nem kérdezel vissza hogy még miben segíthetsz talán nem is találkoztunk volna. Magával a szolgáltatassal is teljes mértékben meg voltam elégedve sőt túl is szárnyaltad az elvárásaimat, mivel rugalmas voltál és nem ragaszkodtal görcsösen a másfél órához, hanem belecsúsztunk a két órába is igy hogy figyelembe vetted h elég messziről mentem:D. Úgy gondolom hogy a segítségeddel sikerült lepontosítani az alapgyakorlatok helyes kivitelezését és kijavítottad a hibáimat, aminek úgy gondolom hatalmas hasznát fogom venni a későbbiekben. Külön tetszett, hogy az alapoktól keztük és alaposan kikérdeztél mielőtt elkezdtük az órát. Illetve hogy hogyan kell alaposan bemelegíteni, ami alapja a sérülések elkerülésének. Szóval teljes mértékben meg vagyok elégedve és nagyon köszönöm mégegyszer🙏🏽🤘🏽

 

ÁDÁM

Jelentkezés:
+3620-2865-344